Brunssi

GURU’S KITCHEN BRUNSSI

BRUNSSIMENU

Sahramifocacciaa (Ve)
Patonkia (G, M)
Pinaatti- & aurinkokuivattu tomaattihummusta (G, Ve)
Minttujogurttia, aiolia & paprikapyreetä (G, Ve)
Pikkelöityä kurkkua & punasipulia (G, Ve)
Valkosipuli-yrtti marinoituja oliiveja (G, Ve)
Vihersalaattia (G, Ve)
Välimeren couscoussalaatti (Ve)
Myskikurpitsa-lehtikaali-kikhernesalaattia (G, Ve)
Tzatziki-parmesanperunasalaattia (G, Ve)
Parsa-avokado-orzosalaattia (Ve)
Tomaattiperunatortillaa (G, sis. kananmunaa)
Spanakopitaa (L)
Oliivi-basilika-tofukokkelia (G, Ve)
Voipapuja harissa-valkosipulikastikkeessa (G, Ve)
Siipiä appelsiini-gochujang -kastikkeessa (G, M)
Hunaja-rosmariini porsaankylkeä (G, M)
Falafelejä (G, Ve)

Fondue (G, Ve)
Juustofondue vegaanisesta goudasta & dippikasviksia

JÄLKIRUOAT

Suklaabrownieta (G, Ve)
Jogurttipannacottaa (G, M)
Tuoreita hedelmiä & marjoja (G, Ve)
Brie -juustoa (G, VL)

Tarjolla myös viikoittain vaihtuvia herkkuja!